WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Automaat

€ 56.950,00

NLX-709-ZD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW 3 Serie 320e Automaat
€ 56.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 8165KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn elegante vormgeving en aangename interieur omgeving, is deze BMW 3 Serie in elk opzicht van topklasse, typisch voor echte Duitse auto's. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 6999 kilometer. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. Altijd al een voorkeur voor een lederen interieur gehad? Deze BMW 3 Serie heeft het! Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als het elektrisch bediende glazen panoramadak met één druk op de knop wordt geopend. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze BMW 3 Serie. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u