WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie330e M-Sport Touring Automaat

€ 65.450,00

NLX-385-HT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €844 per maand
BMW 3 Serie 330e M-Sport Touring Automaat
€ 65.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 16500KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride BMW zijn geweldige rijkwaliteiten. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Zit u goed? Nou, zeker wel, met de comfortstoelen! De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Deze auto is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u