WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieSedan 320e M Sport Automaat

€ 54.950,00

NLX-132-VD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €715 per maand
BMW 3 Serie Sedan 320e M Sport Automaat
€ 54.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15941KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW 3 Serie belichaamt de hoogste klasse, zichtbaar in zijn stijlvolle belijning en luxueuze binnenkant. Dit is zoals u van een typische Duitse auto kan verwachten. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Elektrisch? Benzine? Bij deze BMW 3 Serie kan het allebei. De hybride motor biedt de ideale keuzecombinatie. We nemen u in gedachten even mee. Stop uw bagage moeiteloos achterin dankzij de elektrisch bediende achterklep, neem plaats achter het stuur en zie meteen het luxe lederen interieur. Even het elektrisch bediende glazen panorama dak open en rijden maar! Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Alle ritinformatie en communicatie is gebundeld in één overzichtelijk digitale dashboard. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. De uitrusting van deze auto is met navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter en regensensor behoorlijk compleet.

De BMW 3 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u