WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320e M-Sport Pro Automaat

€ 61.900,00

NLX-201-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €797 per maand
BMW 3 Serie touring 320e M-Sport Pro Automaat
€ 61.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is het karakter van Duitse auto′s dat ze zo bijzonder maakt. Een samenspel van rijcomfort, sportiviteit en veiligheid maken auto′s als deze BMW 3 Serie zo begerenswaardig. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. Deze BMW 3 Serie is vanwege de hybride motor een echte slimmerd. Want u rijdt zowel op brandstof als elektrisch. En dat scheelt in de kosten! Winter… Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron