WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320e M-Sport Pro Automaat

€ 56.900,00

NLZ-263-HX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW 3 Serie touring 320e M-Sport Pro Automaat
€ 56.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

De vormgeving van deze BMW 3 Serie is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Deze hybride auto heeft een combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Bij deze BMW 3 Serie is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! U bent in deze BMW ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u