WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serietouring 320i M-Sport Pro Automaat

€ 59.900,00

NLX-215-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
BMW 3 Serie touring 320i M-Sport Pro Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: ‘BMW maakt rijden geweldig′. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u