WhatsappEmail
BMW 4 Serie
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieGran Coupé M440i xDrive High Executive Automaat

€ 102.950,00

NLX-922-TJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1330 per maand
BMW 4 Serie Gran Coupé M440i xDrive High Executive Automaat
€ 102.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7381KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een toonbeeld van Duitse kwaliteit in techniek, comfort en rijprestaties. Dat is deze BMW 4 Serie. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als u het elektrisch bediende glazen panorama dak met één druk op de knop opent. En net zo gemakkelijk gaat de elektrisch bedienbare achterklep open. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Wat betreft de verlichting loopt deze BMW 4 Serie ver voor op de concurrentie; de laserlight koplampen zijn een opvallende extra. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De BMW is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. U hoeft onderweg uw hoofd nooit te draaien of uw blik te verplaatsen om dashboard-info af te lezen. De head-up display projecteert alles op de voorruit. U kunt rijden als een jachtpiloot. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Deze sportwagen laat graag persoonlijk zien wat-ie kan. Bel dus nu voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u