WhatsappEmail
BMW 5 Serie
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i High Exe M-Sport Aut. Automaat

€ 49.950,00

NLS-203-KP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €651 per maand
BMW 5 Serie 520i High Exe M-Sport Aut. Automaat
€ 49.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 21356KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de BMW 5 Serie is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Even een paar wel héél aantrekkelijke pluspunten van deze fraaie auto: een elektrisch bediend glazen panorama dak, een elektrisch bedienbare achterklep en een prachtig lederen interieur! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Verder is de BMW uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten… U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. Met het navigatiesysteem met harde schijf kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak. Deze auto is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u