WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i M-Sport Pro Automaat

€ 69.850,00

NLX-471-JH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €906 per maand
BMW 5 Serie 520i M-Sport Pro Automaat
€ 69.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 9669KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kwaliteit, techniek, prestaties en rijcomfort. Geldt voor alle Duitse merken. Daar kunt u blind van op aan. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Deze BMW 5 Serie heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg.

Luister eens naar het Harman/Kardon audiosysteem. Zo klinkt superieure kwaliteit! Verder is het systeem uitgerust met: DAB ontvangst. U verwacht natuurlijk 4 zone climate control in deze auto, en die is er dan ook. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5 Serie samen.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u