WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i Sedan M-Sport Aut. Automaat

€ 69.900,00

NLX-059-TV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €907 per maand
BMW 5 Serie 520i Sedan M-Sport Aut. Automaat
€ 69.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12746KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze BMW 5 Serie biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2024. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Deze BMW 5 Serie is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De actieve dodehoekdetectie minimaliseert het gevaar van ongelukken wanneer u afslaat of inhaalt. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u