WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e High Executive M-Sport Automaat

€ 37.950,00

NLXV-388-B
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €495 per maand
BMW 5 Serie 530e High Executive M-Sport Automaat
€ 37.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 81768KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Wanneer je achter het stuur van deze BMW 5 Serie kruipt, ervaar je het ongeëvenaarde Duitse vakmanschap die hem tot een klasse apart maakt. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur maakt het echt af. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als het elektrisch bediende glazen panoramadak met één druk op de knop wordt geopend. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Extra opties op deze auto zijn: WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

In de BMW 5 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron