WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieSedan 520i M-Sport Pro Automaat

€ 77.950,00

NLX-299-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1009 per maand
BMW 5 Serie Sedan 520i M-Sport Pro Automaat
€ 77.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11981KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De vormgeving van deze BMW 5 Serie is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW 5 Serie heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder geniet u ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens. Ook is de BMW uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Als een fietser of andere weggebruiker zich net buiten uw zichtveld naast de auto bevindt, slaat de actieve dodehoekdetectie meteen alarm. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze BMW te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u