WhatsappEmail
BMW 5 Serie
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieSedan 520i M-Sport Pro Automaat

€ 69.950,00

NLX-300-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW 5 Serie Sedan 520i M-Sport Pro Automaat
€ 69.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11201KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Auto′s als deze BMW 5 Serie bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Op de teller van deze auto staat slechts 4236 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW 5 Serie is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren BMW M-sportonderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze BMW 5 Serie is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Aan boord van deze BMW 5 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Het doek is gevallen voor de ouderwetse autosleutel. Instappen en wegrijden gaat met keyless start. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Een fietser of ander voertuig in de dode hoek ziet u gemakkelijk over het hoofd. De actieve dodehoekdetectie signaleert meteen elke risicosituatie. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u altijd veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u interesse in deze mooie BMW? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u