WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Basis 120Ah 42 kWh Automaat

€ 17.900,00

NLG-145-XN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €237 per maand
BMW i3 Basis 120Ah 42 kWh Automaat
€ 17.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 90057KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW i3 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. De uitrusting van deze BMW is met regen- en lichtsensor, cruise control, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

In de BMW i3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Maak de transitie naar elektrisch rijden en neem contact op voor een afspraak of proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u