WhatsappEmail
BMW i4
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 Automaat

€ 83.495,00

NL5934240
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1074 per maand
BMW i4 M50 Automaat
€ 83.495,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Gemakkelijk laden en lossen via de deur aan de achterkant en in enkele seconden nog meer ruimte door de neerklapbare achterbank. Da′s nou het fijne van zo′n hatchback. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter zijn aan boord.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i4 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u