WhatsappEmail
BMW i4
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 High Executive 70 kWh M-Sport Automaat

€ 64.287,00

NLZ-285-LS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €831 per maand
BMW i4 eDrive35 High Executive 70 kWh M-Sport Automaat
€ 64.287,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 2999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze BMW i4. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 2999 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. En wat heeft deze auto nog meer in petto? Om te beginnen zien we het lederen interieur, dat een sfeer van luxe meebrengt. Maar als u gaat voor gemak, wordt u ook niet teleurgesteld. Kijk eens naar die elektrisch bedienbare achterklep! Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Aan boord van deze BMW i4 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. U bent in deze BMW ook voorzien van automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende buitenspiegels.

In de BMW i4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Elektrisch rijden is een ervaring op zich. Bel ons voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u