WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat

€ 56.750,00

NLX-976-GN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €730 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat
€ 56.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 16589KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klein, compact en superslim met de binnenruimte. Een hatchback is niet voor niets een van de meest populaire carrosserievormen. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 3216 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Aan boord van deze BMW i4 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Het doek is gevallen voor de ouderwetse autosleutel. Instappen en wegrijden gaat met keyless start. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden is een verademing. Eén belletje is genoeg voor een proefrit. Wanneer zullen we ‘m klaarzetten?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u