WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 M-Sport Automaat

€ 58.900,00

NLX-463-LB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €760 per maand
BMW i4 eDrive40 M-Sport Automaat
€ 58.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 3391KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Geniet van de ruimte en het comfort van deze BMW i4. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 3391 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. Natuurlijk behoren BMW M-sportpakket en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De BMW is standaard voorzien van: parkeerassistent, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u