WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 M-Sport Automaat

€ 70.753,00

NLZ-092-GD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €913 per maand
BMW i4 eDrive40 M-Sport Automaat
€ 70.753,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kijk naar de onvergelijkbare vormgeving. De BMW i4 is een elektrische auto die zijn bijzondere karakter niet voor de buitenwereld verbergt. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De kilometerstand van deze dealeronderhouden auto is laag, slechts 6999. De auto is van bouwjaar 2024. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Ook BMW M-sportpakket en donker getint glas achter zijn aan boord.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Ook onderweg wilt u superieure geluidskwaliteit naar eigentijdse normen. Vandaar het uitstekende audio-installatiesysteem met DAB-radio. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. U bent in deze BMW ook voorzien van sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Bel ons voor een proefrit en we weten zeker dat u overtuigd bent van elektrisch rijden. Wanneer schikt het u?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron