WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive 84 kWh Automaat

€ 133.265,00

NL5922887
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1721 per maand
BMW i5 M60 xDrive 84 kWh Automaat
€ 133.265,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Bij de rijke uitrusting horen ook adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u