WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive 84 kWh Automaat

€ 129.799,00

NL5934278
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1676 per maand
BMW i5 M60 xDrive 84 kWh Automaat
€ 129.799,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor veel sportieve rijders is er geen discussie mogelijk. BMW maakt rijden geweldig. Punt. Met de elektromotor zoeft u fluisterzacht over de weg. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 15 kilometer heeft gereden sinds. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Natuurlijk behoren LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo'n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u