WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive 84 kWh M-Performance Automaat

€ 148.974,00

NL5915084
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1918 per maand
BMW i5 M60 xDrive 84 kWh M-Performance Automaat
€ 148.974,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische BMW i5 is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel.

Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. 4 zone climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De sensor van de keyless entry herkent u van dichtbij en ontgrendelt de auto alvast voor u. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW i5 samen.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i5 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron