WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 M-Sport Automaat

€ 85.673,00

NLGDB-31-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1105 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 M-Sport Automaat
€ 85.673,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Zelfs een oude klinkerstraat voelt aan als een biljartlaken dankzij de luchtvering. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Ook BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Verken de digitale wereld van mobiliteit waar het digitale dashboard alles biedt wat u nodig heeft om uw reis comfortabel te maken. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Ook connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en electronic climate control horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u