WhatsappEmail
BMW i5
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 M-Sport Pro Automaat

€ 103.274,00

NLZ-984-FZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1336 per maand
BMW i5 eDrive40 M-Sport Pro Automaat
€ 103.274,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer BMW M-sportonderstel, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Dankzij 4 zone climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een prettige optie is de keyless entry, die ervoor zorgt dat de BMW i5 automatisch van het slot gaat als u dichtbij komt.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Elektrisch rijden is de toekomst. En die begint vandaag. Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron