WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 Privilege Edition 106 kWh Automaat

€ 161.212,00

NL5941962
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2079 per maand
BMW i7 eDrive50 Privilege Edition 106 kWh Automaat
€ 161.212,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische BMW i7 is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Wat trekt u meer aan: een lederen interieur of een elektrisch bedienbare achterklep? Wacht, u hoeft niet te kiezen. Deze auto heeft het allebei! Koud of niet, de stoelverwarming met massagefunctie, stuurverwarming en verwarmbare achterbank maken elke rit comfortabel. Voortaan hoeft niemand u meer te vragen of u een goede reis hebt gehad. De luchtvering en de comfortstoelen maken elke rit een verademing. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Met premium audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen is deze auto helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. U bent mede dankzij dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i7 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u