WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7M70 xDrive Automaat

€ 226.011,00

NL5933777
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2910 per maand
BMW i7 M70 xDrive Automaat
€ 226.011,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Voor een optimale rijhoogte, meer comfort en verhoogde stabiliteit zorgt de automatische luchtvering. Altijd al een 4WD gewild? Dat kan nu! Deze auto is voorzien van vierwielaandrijving. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Waarom zou je alleen voorin behaaglijk mogen zitten? Daarom is er óók een verwarmde achterbank. Verder is de BMW uitgerust met: 21 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: smartphone connectiviteit, navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. En deze auto heeft ook lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u