WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXM60 Automaat

€ 145.278,00

NL5925001
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1869 per maand
BMW iX M60 Automaat
€ 145.278,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Houdt u van sportief, betrouwbaar en bewezen kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen alternatief. BMW maakt rijden geweldig, en dat merkt u meteen. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Automatische luchtvering absorbeert oneffenheden in het wegdek en vergroot het rijcomfort. Vierwielaandrijving vergroot de grip op elk type wegdek. Binnenin zien we een fraai afgewerkt lederen interieur. Deze BMW iX legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten. De verwarmbare voorstoelen zijn voorzien van massagefunctie. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Ook achterin heerst een luxe sfeer, vanwege de verwarmde achterbank. Ook is de auto voorzien van: adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze BMW iX is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder is het systeem uitgerust met: smartphone connectiviteit, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. Boem is ho? Niet bij deze BMW iX. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. Deze BMW iX maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u