WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXM60 High Executive Automaat

€ 149.108,00

NL5931667
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1921 per maand
BMW iX M60 High Executive Automaat
€ 149.108,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Spierkracht en onverzettelijkheid worden meegeleverd in de vorm van vierwielaandrijving. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer adaptief onderstel, donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding.

In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser… mét smaak. Verder is het systeem uitgerust met: DAB ontvangst. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van 4 zone climate control is voorzien. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u