WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 High Executive Automaat

€ 100.523,00

NL5934058
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1295 per maand
BMW iX xDrive40 High Executive Automaat
€ 100.523,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Het lederen interieur ademt luxe, en het zit uiteraard fantastisch. De verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Qua verlichting hebben we hier de nieuwste technologie: laserlight koplampen. Natuurlijk behoren LED-koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en keyless entry horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze BMW iX is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze iX te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u