WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 Sport Edition High Executive Automaat

€ 101.751,00

NL5926689
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1308 per maand
BMW iX xDrive40 Sport Edition High Executive Automaat
€ 101.751,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 77 kW

Hij biedt volop ruimte, deze BMW iX, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Schoon, stil en fiscaal vriendelijk: met de elektromotor is het zuinig zoeven! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding.

Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Bij de luxe van deze auto hoort ook 4 zone climate control. Klinkt dit bekend? Met een volle boodschappentas bij uw auto aankomen en dan onderin op zoek moeten naar de sleutel. Hoeft niet bij deze BMW iX dankzij de keyless entry. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u