WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 Sport Edition High Executive Automaat

€ 103.625,00

NL5927025
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1333 per maand
BMW iX xDrive40 Sport Edition High Executive Automaat
€ 103.625,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze BMW iX. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Ook adaptief onderstel, donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding zijn aan boord.

Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: DAB ontvangst. Ook is de auto voorzien van 4 zone climate control. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak.

De BMW iX is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u