WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive50 High Executive 112 kWh Automaat

€ 84.900,00

NLR-642-ZL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1100 per maand
BMW iX xDrive50 High Executive 112 kWh Automaat
€ 84.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 28077KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Efficiënte techniek en ongekende dynamiek. Het plezier van elektrisch rijden gaat in deze BMW IX samen met een spaarzaam stroomverbruik. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer antracietkleurige hemelbekleding en donker getint glas achter.

Omdat u niet elke dag met een aanhanger of caravan op pad bent, is er de elektrisch inklapbare trekhaak. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. U verwacht natuurlijk 4 zone climate control in deze auto, en die is er dan ook. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Gemak staat voorop bij deze BMW IX. Bijvoorbeeld merkbaar aan de keyless entry.

De BMW IX is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron