WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Automaat

€ 70.612,00

NL5932124
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €911 per maand
BMW iX1 xDrive30 Automaat
€ 70.612,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sportieve rijders zweren erbij: BMW. En gelijk hebben ze. BMW maakt rijden geweldig. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen. Fijn, zo′n trekhaak. Maar niet constant nodig. Daarom heeft deze BMW iX1 een elektrisch inklapbare trekhaak. Deze BMW is voorzien van sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze iX1 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u