WhatsappEmail
BMW iX1
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Automaat

€ 70.317,00

NL5929485
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €905 per maand
BMW iX1 xDrive30 Automaat
€ 70.317,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. Natuurlijk is de actieradius mede afhankelijk van de weersomstandigheden, maar een volle acculading is over het algemeen voldoende voor de gewone dagelijkse ritten. Het opladen kan gewoon 's nachts, terwijl u slaapt. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Bij de rijke uitrusting horen ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg. Met sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze iX1 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u