WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Launch Edition Automaat

€ 71.008,00

NL5928073
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €918 per maand
BMW iX1 xDrive30 Launch Edition Automaat
€ 71.008,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor de één is het uiterlijk van de auto belangrijk, de ander let liever op prestaties. En de BMW-liefhebber? Die wil het allebei. BMW maakt rijden geweldig. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Natuurlijk behoren adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW iX1 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze iX1 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u