WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 Launch Edition Automaat

€ 70.801,00

NL5932110
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €914 per maand
BMW iX1 xDrive30 Launch Edition Automaat
€ 70.801,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW maakt rijden geweldig. Een prachtmerk met een indrukwekkende historie die nog steeds actueel is. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De slimme lay-out van het digitale dashboard zorgt voor een uitstekend overzicht onderweg. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Je ziet hem niet, maar hij is er wel: de elektrisch inklapbare trekhaak. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Met full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control is deze auto helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze iX1 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u