WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1eDrive20 67 kWh M-Sport Automaat

€ 51.950,00

NLX-763-NX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €669 per maand
BMW iX1 eDrive20 67 kWh M-Sport Automaat
€ 51.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 23170KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Milieubewust rijden en elke kilometer genieten. Het kan met deze elektrische BMW iX1. Met zijn krachtige elektromotor biedt deze auto een uitzonderlijk rijgenot. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze BMW iX1 voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. De uitrusting van deze BMW is met full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze BMW iX1 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Neem contact op voor een proefrit en ervaar de power van elektrisch rijden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u