WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2eDrive20 M-Sport Pro Automaat

€ 57.950,00

NLZ-265-GL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €752 per maand
BMW iX2 eDrive20 M-Sport Pro Automaat
€ 57.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 6999 kilometer gereden. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Bij de rijke uitrusting horen ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Zoals u weet, liggen de autosleutels altijd onderin de boodschappentas die u sjouwt. Geen probleem bij deze BMW iX2. De token in uw jaszak wordt van dichtbij gesignaleerd door de keyless entry en alle sloten gaan automatisch open. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting als standaard uitrusting.

De BMW iX2 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u