WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2eDrive30 M-Sportpakket Automaat

€ 72.204,00

NLZ-278-GL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €931 per maand
BMW iX2 eDrive30 M-Sportpakket Automaat
€ 72.204,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3006KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Houdt u van sportief, betrouwbaar en bewezen kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen alternatief. BMW maakt rijden geweldig, en dat merkt u meteen. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Bij verandering van rijrichting analyseert de kruisend verkeer detectie automatisch of tegenliggers een risico vormen. Zo ja, dan volgt meteen een waarschuwing. Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW iX2 samen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze iX2 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron