WhatsappEmail
BMW iX3
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 71.289,00

NLGGG-08-Z
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €923 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 71.289,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 1500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vraag het maar aan de gemiddelde BMW-rijder: als je eenmaal de kracht en prestaties van dit merk hebt ervaren, ben je verslingerd. Inderdaad: BMW maakt rijden geweldig. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem met DAB-radio en het navigatiesysteem met harde schijf. Want in deze BMW bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Deze BMW is voorzien van WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en lederen sportstuur.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe iX3. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u