WhatsappEmail
BMW iX3
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive M Sport 80 kWh Automaat

€ 71.228,00

NL5935994
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €922 per maand
BMW iX3 Executive M Sport 80 kWh Automaat
€ 71.228,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De ruime lichtinval door het elektrisch bediende glazen panorama dak zorgt voor een heerlijk ruim gevoel. Met één klik te openen voor frisse lucht en een mild windje in de auto. Dat is gemak en plezier! Overigens is het happy-klik gevoel ook aanwezig bij de elektrisch bedienbare achterklep. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Deze BMW iX3 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe iX3. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron