WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Coupé xDrive Competition Automaat

€ 175.696,00

NL5923954
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Brielle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2262 per maand
BMW M4 Coupé xDrive Competition Automaat
€ 175.696,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. We nemen u in gedachten even mee. Stop uw bagage moeiteloos achterin dankzij de elektrisch bediende achterklep, neem plaats achter het stuur en zie meteen het luxe lederen interieur. Even het elektrisch bediende glazen panorama dak open en rijden maar! U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! De laserlight koplampen zorgen voor uitstekend zicht tot wel 600 meter. Natuurlijk behoren LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Dit is niet zomaar een auto. Dus heeft u ook niet zomaar een hifi-installatie aan boord. Het Harman/Kardon audiosysteem is van absolute topklasse. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor zijn aan boord.

De BMW M4 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron