WhatsappEmail
BMW M5BMW M5BMW M5BMW M5
Beschikbaar

BMW M5Competition Automaat

€ 102.900,00

NLN-465-NB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1329 per maand
BMW M5 Competition Automaat
€ 102.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 79007KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stijlvolle vormgeving, een comfortabel en ruim interieur, een onderstel dat alle wegen en omstandigheden aankan en een motor die topprestaties levert bij een bescheiden brandstofverbruik: deze BMW 5 Serie heeft het allemaal. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Eén blik naar binnen bewijst het al: pure klasse, onder meer dankzij het lederen interieur. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Net als uw bijrijder! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als het elektrisch bediende glazen panoramadak met één druk op de knop wordt geopend. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Smakelijke subs en knisperend hoog: het high performance audiosysteem geeft elke frequentie een kwaliteitsbehandeling voor akoestisch genieten onderweg. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze BMW 5 Serie voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en WIFI-hotspot. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Deze sportwagen komt graag in actie om u te overtuigen. Even contact opnemen en u maakt zo snel mogelijk een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron