WhatsappEmail
BMW X1
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X130e xDrive M-Sport Automaat

€ 66.950,00

NLZ-915-JN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €862 per maand
BMW X1 30e xDrive M-Sport Automaat
€ 66.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 2999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 7.4 kW

Alle technologie in de BMW X1 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2024. Op de teller van deze auto staat slechts 2999 kilometer. Zuinig, slim en milieuverantwoord! Deze hybride auto combineert een verbrandingsmotor en een elektromotor: voordelig rijden en gunstig in onderhoud. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de BMW X1 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u