WhatsappEmail
BMW X2
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Automaat

€ 65.880,00

NL5933673
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €851 per maand
BMW X2 sDrive20i Automaat
€ 65.880,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige BMW X2 biedt het allemaal. Op de teller van deze auto staat slechts 15 kilometer. Het is een krachtige driecilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Begeef u op de geweldige rit door de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u wenst voor comfort en veiligheid, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Omdat u niet elke dag met een aanhanger of caravan op pad bent, is er de elektrisch inklapbare trekhaak. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en cruise control.

De BMW X2 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Een proefrit maken met deze BMW X2? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron