WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive30d High Executive M-Sport Automaat

€ 58.450,00

NLZV-328-V
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €752 per maand
BMW X5 xDrive30d High Executive M-Sport Automaat
€ 58.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 122629KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De vooruitstrevende techniek van deze BMW X5 vormt een harmonieuze eenheid met de stijlvolle vormgeving. Het comfort en de veiligheid staan bovendien op hoog niveau, zoals dat hoort bij een auto van een gerenommeerd Duits merk. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Dankzij de zescilinder dieselmotor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. En ze hebben een massagefunctie bovendien. De uiterst gelijkmatige wegligging en rijcomfort zijn te danken aan de luchtvering. De comfortstoelen voorin leveren een ontspannen rijgevoel. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Tot de uitrusting behoren ook LED-mistlampen voor, BMW M-sportpakket, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. De aanwezige WIFI-hotspot zorgt voor 100% connectivity waar u ook bent. U verwacht natuurlijk 4 zone climate control in deze auto, en die is er dan ook. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, schakelpaddles aan het stuur, parkeerassistent en keyless entry is deze BMW helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Ook helpen het head-up display, voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bent u nieuwsgierig naar deze BMW X5? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u