WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive45e High Executive Automaat

€ 73.950,00

NLR-629-HR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €954 per maand
BMW X5 xDrive45e High Executive Automaat
€ 73.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 46754KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze BMW X5. Het is een dealeronderhouden auto uit 2022, op de teller staat een kilometerstand van 46754. Kiezen tussen benzine of elektrisch hoeft bij deze BMW X5 niet. De hybride motor schakelt gemakkelijk over als u dat wilt. Mooi en handig gaan perfect samen! Kijk maar naar het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Wat een comfort, wat een wegligging! De luchtvering en de comfortstoelen voorin maken elke rit gerieflijk. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Veel meer lichtopbrengst en zicht dankzij de laserlight koplampen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Begeef u op de geweldige rit door de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u wenst voor comfort en veiligheid, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Het navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Even de smartphone erin klikken en de draadloze telefoonlader zorgt vanzelf voor nieuwe energie. Deze auto is voorzien van met leder bekleed dashboard, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor en cruise control.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u met deze BMW X5 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u