afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27962%2F36767516-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27962%2F36767516-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27962%2F36767516-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F27962%2F36767516-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW Z4sDrive 20i M-Sport Plus Automaat

€ 77.549,00

NLX-479-RG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €733 per maand
BMW Z4 sDrive 20i M-Sport Plus Automaat
€ 77.549,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het ultieme genieten is natuurlijk het rijden in een cabriolet met open kap. Hoe je het ook wend of keert: in Duitsland weten ze hoe je topkwaliteit auto′s bouwt. Ontwerp, prestaties, comfort en veiligheid: allemaal van even hoog niveau. Ook deze BMW Z4. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze BMW Z4. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel en windscherm.

Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. De geïntegreerde WiFi-hotspot van deze auto is ideaal voor werk en gezin. Via de draadloze internetverbinding kunt u media streamen of internetsurfen. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Geen sleutel of afstandsbediening meer nodig om deze BMW Z4 te ontgrendelen. De sloten gaan vanzelf open als u dichtbij komt, via de sensor van de keyless entry.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen!

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Toe aan het vrije rijden? Maak een proefrit! Neem contact op voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron