10 mei 2024Actie

DE DUSSELDORP SUMMER FAVOURITES

Dusseldorp Summer Favourites

De zomer staat voor de deur en bij Dusseldorp BMW maken we ons klaar voor weer een onvergetelijk seizoen. Of u nu de wereld rondreist of avonturen dichter bij huis zoekt, met de Dusseldorp Summer Favourites bent u perfect uitgerust om in stijl te vertrekken.

  • Checkmark25% korting op BMW trolleys en reistassen. Reis in stijl met de hoogwaardige collectie van BMW trolleys en reistassen. Deze tassen en koffers zijn er in veel verschillende formaten. Perfect dus voor elke trip, van een weekendje weg tot een lange vakantie.
  • Checkmark25% korting op BMW Travel & Comfort producten. Verhoog uw comfort en gemak tijdens elke rit met BMW Travel & Comfort accessoires. Zo hebben wij bijvoorbeeld kledinghangers en tablet houders. Alles om elke kilometer comfortabel te maken voor het hele gezin.
  • Checkmark20% korting op dakkoffers en dakdragers. Meer ruimte nodig voor je vakantiebagage? Bekijk dan onze veilige en stijlvolle dakkoffers en dakdragers. De ideale oplossing voor extra bagageruimte zonder in te hoeven leveren op comfort.
  • Checkmark25% korting op wisserbladen. Met de wisserbladen van BMW heeft u altijd goed zicht, ongeacht wat het weer doet.

Bezoek de webshop

Dusseldorp Summer Favourites trolleys en reistassenDusseldorp Summer Favourites Travel & ComfortDusseldorp Summer Favourites BMW X5Dusseldorp Summer Favourites kofferbak