11 okt 2023Actie

DUSSELDORP ELECTRIC TEST LEASE

Electric Flex Lease

DUSSELDORP ELECTRIC TEST LEASE

4 MAANDEN EEN NIEUWE ELEKTRISCHE BMW UITPROBEREN.

U wilde al eerder de overstap maken naar volledig elektrisch rijden in een BMW, maar een lichte twijfel weerhield u ervan. Kom ik uit met de actieradius, hoeveel tijd kost tussentijds laden, hoe is de zo geliefde BMW rijdynamiek en wat betekent de overstap economisch? Dat zijn zo maar een paar vragen die naar boven komen bij de overstap naar een volledig elektrische BMW. Dusseldorp BMW geeft antwoord op al uw vragen met een nieuw en flexibel product: Dusseldorp Electric Test Lease.

LAADTEGOED CADEAU

Bij aanschaf van een nieuwe, volledig elektrische BMW ontvangt u een laadpas met een laadtegoed cadeau t.w.v. €275,- voor publieke laadpunten, waar u tot wel 5.000 kilometer gratis mee kunt rijden! Ook bieden we graag onze Top Cover verzekering aan met 10% korting bij aanschaf van een nieuwe elektrische BMW. Wilt u liever een financiering voor uw elektrische BMW, dan hebben we ook nog een scherp financieringsaanbod voor u. Waar de reguliere marktrente op gemiddeld 8,00% ligt, hanteren wij een actierente van 5,49% voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

YouTube

Bekijk alle elektrische modellen

Voorwaarden Dusseldorp Electric Test Lease

De inzet van een Dusseldorp Electric Test Lease BMW volgt op de ondertekening en eventuele financiële goedkeuring van een nieuw te leveren elektrische BMW door Dusseldorp. 

De looptijd van de Dusseldorp Electric Test Lease BMW is 4 maanden. Gedurende deze testperiode, doch uiterlijk na 4 maanden, zet u het voorbehoud voor de bestelling van de nieuw te leveren elektrische BMW om in een definitieve order of u kiest voor een andere nieuwe BMW waarvoor u een leveringsovereenkomst tekent. 

Bij een levertijd van meer dan 4 maanden voor de nieuw bestelde BMW wordt de mogelijkheid geboden om de Dusseldorp Electric Test Lease BMW om te zetten naar een voorloopauto. U betaalt hiervoor dezelfde maandtermijnen. In overleg kan hier ook een andere BMW voor worden ingezet. 

De Dusseldorp Electric Test Drive BMW is een nieuwe elektrische BMW of een jonge elektrische demo-BMW uit het wagenpark van Dusseldorp. 

Voor het gebruik van de Dusseldorp Electric Test Lease BMW sluit u een overeenkomst met Dusseldorp Carlease. Dit kan zowel zakelijk als prive. 

Het zakelijke maandtarief van de Dusseldorp Electric Test Lease BMW is gebaseerd op 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar. Dit tarief is inclusief rente, afschrijving, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en reparatie, zomerbanden, WA/Casco voertuigverzekering met een eigen risico van €135,- per schadegeval en een BMW Charging Card; 

Het privé maandtarief is gebaseerd op 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Dit tarief is inclusief rente, afschrijving, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en reparatie, zomerbanden, voertuigverzekering met een eigen risico van €450,- per schadegeval, een BMW Charging Card en vervangend vervoer na 24 uur; 

Dusseldorp Electric Test Lease is onder voorbehoud van beschikbaarheid van fysiek aanwezige voertuigen; 

Dusseldorp BMW behoudt zich het recht voor deze actie op ieder moment, zonder voorafgaande aankondiging of opgaaf van reden, stop te kunnen zetten.